Subiect

Centre pentru istoria familiei

FamilySearch are 4.600 de centre locale în 126 de ţări, locuri în care oricine poate avea acces la înregistrări genealogice şi poate primi ajutor în realizarea istoriei familiei sale. Aceste centre includ renumita Bibliotecă de istorie a familiei din oraşul Salt Lake, centrele zonale mari din locuri precum Mesa, Arizona şi Los Angeles, California, precum şi centre mai mici care, de obicei, se găsesc în casele de întruniri ale sfinţilor din zilele din urmă.

Centrele de istoria familiei sunt gratuite şi deschise publicului şi au un personal format din voluntari care deţin cunoştinţe în domeniu. Fiecare centru oferă atât începătorilor, cât şi celor cu experienţă în istoria familiei, uneltele şi resursele care le permit să-şi descopere strămoşii.

Aceste centre oferă abonarea gratuită la site-urile genealogice. La un preţ modic, utilizatorii pot, de asemenea, să acceseze vasta colecţie publică a Bisericii lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, care conţine două milioane şi jumătate de microfilme din peste 100 de ţări.

Unele biblioteci publice şi societăţi istorice din Statele Unite au fost, de asemenea, desemnate ca fiind organizaţii asociate FamilySearch, permiţându-le utilizatorilor să acceseze aceleaşi resurse.

Pentru a găsi cel mai apropiat centru de istorie a familiei, vă rugăm să accesaţi FamilySearch website.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.