Comunicat de presă

40 de IMNURI pentru 40 de ZILE - Seară muzicală cu renumitul pianist Paul Cardall

Joi, 10 septembrie 2015, ora 19:30 un eveniment exclusiv şi inedit va putea fi vizionat în direct în toate casele de întruniri din Districtul Oradea (Arad, Cluj, Oradea, Sibiu, Timişoara). Renumitul şi mult apreciatul Paul Cardall, membru al Bisericii lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, ne va încânta cu muzica sa şi cu explicaţii despre ce înseamnă ea pentru el.

Paul Cardall, este un pianist sponsorizat de Steinway & Sons şi este un artist clasat de două ori pe primul loc în topul Billboard, având alte şapte înregistrări care s-au clasat în Billboard direct în Top 10 categoria New Age, fără să fie susţinut de vreo Casă de Producţie importantă.

Cel mai recent album, "40 de imnuri pentru 40 de zile", a debutat pe primul loc în topul Billboard categoria Heartseeker's list, categorie care clasifică popularitatea artiştilor noi din toate genurile muzicale.

Paul a fost premiat ca fiind "Artistul anului" şi "Instrumentistul anului" [Male Artist of the Year and Instrumental Artist of the Year (LDSBA)] alături de premiul de "Cea mai bună partitură muzicală originală" de două ori pentru două filme, acest lucru confirmând că el este unul dintre cei mai de succes artişti ai vremurilor noastre.

Despre cel mai recent album al său intitulat „40 de IMNURI pentru 40 de ZILE” Deseret News a scris: „Cu mai mult de 100 de minute de muzică instrumentală, muzica lui Paul Cardall le permite celor care o ascultă să mediteze, să se roage, să se relaxeze, să studieze şi să simtă pacea”. Seara inspiraţională de la Budapesta, care va purta acelaşi titlu ca albumul său, va fi o seară despre Salvator, despre puterea rugăciunii şi despre cum ne ajută muzica să simțim dragostea Domnului. „Scopul meu este să compun muzică ce ajută la înduioșarea și vindecarea inimilor” a declarat Paul Cardall pentru Huffington Post.

Acest eveniment va putea fi urmărit în direct la:

Arad, str. Griviţei nr. 58
Cluj, str. A. Densusianu nr. 9
Oradea, str.Ep. Mihai Pavel nr.26
Sibiu, str. Dealului nr. 13B
Timişoara, str. Filaret Barbu nr. 4

Intrarea este liberă! Vă așteptăm cu drag!

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.