Articol de ştiri

Împărtășește mesajul restaurării Evangheliei Salvatorului

Invitația pe care vi-o fac în anul 2020 - Președintele Russell M. Nelson

 

Când am vorbit în cadrul Conferinței Generale din luna octombrie a anului trecut, am desemnat anul 2020 ca perioadă bicentenară în care aniversăm 200 de ani de când Dumnezeu Tatăl și Fiul Său Preaiubit, Isus Hristos, i S-au arătat lui Joseph Smith într-o viziune. Acel eveniment unic din istoria omenirii a marcat începutul restaurării Evangheliei Domnului – o restaurare care continuă să se desfășoare și astăzi. Cât de binecuvântați suntem să trăim în lumina oferită de acea viziune. Cu acea viziune am primit o nouă înțelegere privind natura lui Dumnezeu, Tatăl nostru, și Fiului Său, Isus Hristos.

Dumnezeu îi iubește pe toți copiii Săi și are o viziune pentru fiecare dintre noi. Tot așa cum a ascultat rugăciunea lui Joseph în anul 1820, El vă ascultă și dorește să vă vorbească prin intermediul Spiritului. Tatăl Ceresc are nevoie de dumneavoastră. Noi avem nevoie de dumneavoastră. Acest an va fi unul important. Vă invităm să participați pe deplin la împărtășirea mesajului restaurării în desfășurare a Evangheliei Salvatorului. În curând, vă vom împărtăși mai multe despre acest lucru, dar puteți să începeți astăzi acționând potrivit invitațiilor pe care vi le-am făcut în cadrul conferinței generale trecute: de a fi absorbiți în lumina glorioasă a restaurării.

Vă invităm să participați pe deplin la împărtășirea mesajului restaurării în desfășurare a Evangheliei Salvatorului. Cum puteți face aceasta? Poate doriți să vă începeți pregătirea citind din nou relatarea lui Joseph Smith despre Prima Viziune așa cum este consemnată în Perla de mare preț. Sau să cugetați la întrebări importante precum: „Cum mi-ar fi viața diferită dacă acea cunoaștere pe care am dobândit-o din Cartea lui Mormon mi-ar fi luată dintr-o dată? sau „Cum au adus o schimbare, în viața mea sau a celor dragi mie, evenimentele care au avut loc după Prima Viziune?”.

Alegeți-vă propriile întrebări. Întocmiți-vă propriul plan. Acționați potrivit oricărora dintre aceste invitații pentru a vă pregăti să împărtășiți mesajele importante ale restaurării în desfășurare. Dacă Îl căutați pe Isus Hristos prin aceste acțiuni, Dumnezeu vă va pregăti să primiți mai multă lumină. Pregătirea dumneavoastră personală va face ca această conferință generală din aprilie să devină nu numai memorabilă, ci și de neuitat. Acum este timpul să acționăm. Acesta este un punct de reper în istoria Bisericii și participarea dumneavoastră este esențială.

Depun mărturie că Isus Hristos trăiește. El conduce această Biserică astăzi. Dumnezeu are încredere în noi, în fiecare dintre noi, că vom avea un rol important în restaurarea Evangheliei Sale.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.