Comunicat de presă

Mesajul de Crăciun al Primei Preşedinţii

Prima Preşedinţie a Bisericii lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă a transmis mesajul de mai jos cu ocazia Crăciunului din anul 2018:

Salvatorul nostru, Isus Hristos, ne oferă patru daruri inegalabile – capacitatea de a-i iubi pe alții, puterea de a ierta, binecuvântarea de a ne pocăi și promisiunea vieții nepieritoare. Aceste patru daruri unice ne vor aduce tot mai multă bucurie pe măsură ce le acceptăm și acționăm potrivit lor. Ele sunt posibile pentru că Iehova S-a pogorât de bunăvoie pe pământ sub forma pruncului Isus.  El S-a născut dintr-un Tată nemuritor și o mamă muritoare. El S-a născut în Betleem în cele mai umile circumstanțe. Nașterea Sa a fost nașterea sfântă prezisă de profeți încă din zilele lui Adam. Isus Hristos este darul suprem al lui Dumnezeu – darul Tatălui pentru toți copiii Săi.    Noi sărbătorim cu bucurie nașterea Sa în această perioadă a Crăciunului.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.