Biografie a unui conducător

Vârstnicul Gary E. Stevenson

În vârstă de 56 de ani, vârstnicul Gary E. Stevenson, a fost chemat să slujească în Cvorumul celor Doisprezece Apostoli la data de 3 octombrie 2015.

La momentul primirii chemării sale în Cvorumul celor Doisprezece, dânsul slujea ca episcop care prezidează, o poziţie pe care o ocupa din aprilie 2012. A fost chemat să slujească în Primul Cvorum al celor Şaptezeci în anul 2008 şi a slujit ca preşedinte al Zonei Nord, Asia.

Printre chemările sale anterioare în cadrul Bisericii se numără cea de misionar cu timp deplin în Misiunea Fukuoka, Japonia, înalt consilier, episcop, consilier al preşedintelui de ţăruş, preşedinte al Misiunii Nagoya, Japonia, şi învăţător al Şcolii de duminica.

A obţinut diploma de licenţa în administrarea afacerilor în cadrul Universităţii statului Utah. A fost cofondatorul companiei Icon Health & Fitness, Inc., în care a fost preşedinte şi director de operaţii tranzacţii până în 2008. A fost implicat în activităţi civice şi a slujit în comitete şi consilii administrative. 

Vârstnicul Stevenson a crescut în Cache Valley, Utah, SUA. Este căsătorit cu Lesa Jean Higley şi au patru fii.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.