Redacţia ştiri Blog

Voluntari ai programului „O mână de ajutor de la mormoni” sprijină prin slujirea lor Jocurile Olimpice de iarnă de la Pyeongchang

„O mână de ajutor de la mormoni”, programul Bisericii pentru slujire voluntară în cadrul comunităților din întreaga lume, are un centru care oferă servicii ce vin în sprijinul succesului Jocurilor Olimpice de la Pyeongchang.

     Cu mai mult de 20 de voluntari ai Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă din Gangneung, Coreea de Sud, Centrul „O mână de ajutor de la mormoni” oferă servicii de interpretariat în nouă limbi, o zonă pentru fotografii cu tematica sporturilor de iarnă, activități utile și de recreere pentru și cu participarea familiei, Wi-Fi gratuit, un loc în care oamenii se pot încălzi, pot servi băuturi calde, își pot reîncărca telefoanele, pot privi în direct Jocurile Olimpice și chiar își pot explora arborele genealogic.

Centrul cooperează cu departamentul poliției locale pentru a preveni infracțiuni care vizează turiștii străini. Go Kwang-young, directoarea Centrului Civic de Voluntariat, a intermediat parteneriatul dintre departamentul de poliție și Centrul „O mână de ajutor de la mormoni”. Dânsa și-a exprimat recunoștința pentru această colaborare, precizând că „serviciile de voluntariat și talentele puse la dispoziție vor ajuta orașul Gangneung să se dezvolte în continuare”.

Centrul „O mână de ajutor de la mormoni” este deschis zilnic în timpul Jocurilor Olimpice și al Jocurilor Paralimpice, până pe data de 25 martie 2018. Publicul este binevenit.

                 

Navigaţi Blog

Despre: This blog is managed and written by staff of the Public Affairs Department of The Church of Jesus Christ of Latter-day Saints. The information here is reliable and accurate but should not necessarily be viewed as official statements from the Church. The purpose of this blog is to provide journalists, bloggers, and the public with additional context and information regarding public issues involving the Church. For official news releases and statements from the Church, visit MormonNewsroom.org.

Îndrumări cu privire la stilul de scris: Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.