Redacţia ştiri Blog

Au început filmările la seria de videoclipuri „Mormonii din Europa”

Echipajele de filmare vizitează 25 de țări din Europa înainte de sfârșitul anului 2018 pentru a filma videoclipuri scurte care-i prezintă pe membrii locali ai Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă, cunoscuți sub numele de mormoni. Proiectul, numit „Mormonii din Europa”, este produs de Biserică și va prezenta povestiri personale despre modul în care membrii Bisericii au găsit sens în viața lor și au înfruntat cu credință provocările din viața lor.

         

Este primul proiect de o asemenea amploare, în care se filmează familii, persoane și misionari care vorbesc în limba maternă a membrilor. Biserica intenționează să producă o serie de cel puțin 10 videoclipuri pentru fiecare țară. Filmările, din această serie, au început în 21 și 22 octombrie la Budapesta.

Navigaţi Blog

Despre: This blog is managed and written by staff of the Public Affairs Department of The Church of Jesus Christ of Latter-day Saints. The information here is reliable and accurate but should not necessarily be viewed as official statements from the Church. The purpose of this blog is to provide journalists, bloggers, and the public with additional context and information regarding public issues involving the Church. For official news releases and statements from the Church, visit MormonNewsroom.org.

Îndrumări cu privire la stilul de scris: Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.