Ştire de ultimă oră

Vizita unui apostol al lui Isus Hristos în România

Președintele Dieter F. Uchtdorf, al doilea consilier în Prima Preşedinție a Bisericii lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă va vizita România în data de 5 septembrie 2016.

Președintele Dieter F. Uchtdorf, apostol al lui Isus Hristos şi al doilea consilier în Prima Preşedinție a Bisericii lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, va vizita România în data de 5 septembrie 2016. Preşedintele Uchtdorf va fi însoţit în vizita sa de soţia dânsului, Harriet, şi de fiica dânşilor, Antje. Acesta este prima dată când un membru al Primei Președinții vizitează Misiunea România-Moldova.

În timpul vizitei sale din 5 septembrie, preşedintele Uchtdorf se va adresa tuturor în cadrul unei adunări speciale pentru membrii și prietenii Bisericii, adunare care va avea loc la Capela Panduri, şoseaua Panduri 16-18, Bucureşti, de la ora 19:00. Această adunare va fi transmisă prin intermediul Internetului în toate casele de întruniri ale Bisericii din România şi Moldova. Toţi sunt invitaţi să participe la cea mai apropiată casă de întruniri. Puteţi afla adresa celei mai apropiate case de întruniri aici.

Preşedintele Dieter F. Uchtdorf a fost chemat în calitate de al doilea consilier în Prima Preşedinţie a Bisericii lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă la data de 3 februarie 2008. Dânsul a fost susţinut ca membru al Cvorumului celor Doisprezece Apostoli al Bisericii la data de 2 octombrie 2004. A slujit ca autoritate generală din aprilie 1994, când a fost susţinut ca membru al celui de-al doilea Cvorum al celor Şaptezeci. În momentul chemării sale în calitate de autoritate generală, preşedintele Uchtdorf era vice-preşedinte al Departamentului Operaţiuni de Zbor și pilot-principal în cadrul Liniilor Aeriene Lufthansa.

Dânsul a mai fost în România în decembrie a anul 1998, sub preşedinţia lui Robert F. Orton (fost preşedinte al Misiunii România, Bucureşti şi Autoritate Generală emerită – Cei Şaptezeci), pentru lansarea traducerii integrale a Cărţii lui Mormon în limba română, eveniment care a avut loc la Oradea cu prezenţa presei şi cu casa plină.

Preşedintele Uchtdorf şi soţia sa, Harriet Reich, s-au căsătorit în anul 1962. Dânşii au doi copii, şase nepoţi şi un strănepot.

Vizita din 5 septembrie este o ocazia unică de a asculta un apostol al Domnului nostru Isus Hristos adresându-se oamenilor din România și Moldova.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.