TemplesPandemic01_220131_v1.jpeg
Comunicat de presă

Templele continuă să funcționeze în timpul pandemiei

Măsurile de siguranță și capacitatea limitată ajută ca rânduielile din templu să fie disponibile în timp ce varianta Omicron se răspândește

Departamentul Temple a publicat declarația de mai jos.

După o scurtă perioadă în care au fost închise la izbucnirea pandemiei de COVID-19, templele Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă au început să-și reia activitățile în luna mai a anului 2020. De atunci, rânduielile sunt disponibile în temple după cum permit circumstanțele locale și îndrumările guvernamentale privind sănătatea și siguranța. Continuăm să lucrăm în temple într-un mod sigur și precaut și monitorizăm efectele variantei Omicron. Măsurile de sănătate și siguranță pot continua să fie modificate în funcție de circumstanțele locale.

Suntem recunoscători pentru binecuvântarea de a avea temple în toată lumea, care încă sunt deschide în timpul pandemiei. Deoarece templele nu pot încă funcționa la capacitate maximă și pentru a face posibilă distanțarea fizică în zonele în care se fac rânduieli, programările pentru a face rânduieli sunt foarte limitate. Apreciem răbdarea și înțelegerea tuturor celor care sunt afectați de aceste măsuri. Rugăm membrii care participă la rânduielile din templu să respecte toate măsurile de sănătate și siguranță și să nu meargă la templu dacă au simptome de COVID-19 sau au fost recent expuși la virus.

Pentru a ajuta pe toată lumea să participe la templu cât timp capacitatea este limitată, încurajăm membrii Bisericii să facă programări cu mult timp în avans, să ia în considerare să participe la fiecare rânduială din templu și să anuleze programările la care nu pot merge, cât mai curând posibil, pentru ca alte persoane să poată participa.

Conducători și angajați ai Bisericii lucrează pentru a mări capacitatea, astfel încât mai mulți membri să poată merge la templu cât de curând va fi posibil să se facă acest lucru în siguranță. De asemenea, îmbunătățim sistemul de programări al templului ținând cont de sugestiile primite. Bunăstarea membrilor Bisericii și dorința de a fi cetățeni buni îndrumă fiecare hotărâre legată de temple. Dorim ca toți să se bucure de binecuvântările slujirii și preaslăvirii în casa Domnului.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.