Comunicat de presă

Schimbări privind conducătorii din cadrul Preşedinţiei celor Şaptezeci anunţate

Vârstnicul L. Whitney Clayton este preşedintele cu cea mai mare vechime al Cvorumurilor celor Şaptezeci, iar vârstnicul Gerrit W. Gong va sluji, începând de acum, în calitate de membru al Preşedinţiei celor Şaptezeci, a anunţat Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmpă în cursul zilei de marţi, 6 octombrie 2015.

Vârstnicul Clayton slujeşte ca membru al Preşedinţiei celor Şaptezeci din anul 2008. În calitate de preşedinte cu cea mai mare vechime al Cvorumului Celor Şaptezeci, dânsul îl succede pe vârstnicul Ronald A. Rasband care a fost chemat membru în Cvorumul celor Doisprezece Apostoli în data de 3 octombrie 2015.

Vârstnicul Gong a fost chemat să ocupe locul vacant din Preşedinţia celor Şaptezeci. Dânsul a slujit în calitate de Preşedinte al Zonei Asia până la chemarea sa în Preşedinţia celor Şaptezeci. Din punct de vedere geografic, al populaţiei, al limbii vorbite şi al diversităţii religioase Zona Asia este cea mai mare zonă din Biserică.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.