Comunicat de presă

Revistele Bisericii sunt disponibile acum gratuit

În luna august a anului 2023, Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă a anunțat oferirea de abonamente gratuite la cele trei reviste tipărite ale sale:  „Liahona” (pentru adulți), „Pentru întărirea tineretului” (pentru tineri cu vârste cuprinse între 12 și 18 ani) și „Prietenul” (pentru copii).

Magazines 01
Magazines 01
Gospodăriile din întreaga lume vor fi în curând eligibile să primească un abonament gratuit la oricare dintre revistele Bisericii sau chiar la toate, care împărtășesc povestiri de la membri, sprijină studiul din Evanghelie concentrat asupra căminului și includ un mesaj nou de la un membru al Primei Președinții sau al Cvorumului celor Doisprezece Apostoli în fiecare lună.2023 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Începând din 1 decembrie 2023, oricine are un cont pe site-ul Bisericii, membru și prieten deopotrivă, se poate înscrie pentru a face un abonament anual gratuit per gospodărie, la una sau mai multe dintre revistele Bisericii.

Vârstnicul Dieter F. Uchtdorf a declarat: „Ne apropiem mai mult de Isus Hristos pe măsură ce participăm cu consecvență la studiul Evangheliei în cadrul căminului. Biserica dorește să ofere mai mult acces la cuvintele profeților și suntem entuziasmați să facem disponibile gratuit exemplarele tipărite ale revistelor Bisericii”.

În ultimii ani, revistele Bisericii au trecut prin schimbări importante, pentru a putea fi un sprijin membrilor din fiecare grupă de vârstă în eforturile lor de a învăța Evanghelia lui Isus Hristos și a trăi potrivit acesteia. Aceste reviste sunt disponibile acum în 50 de limbi, atât în format tipărit, cât și în format digital. Limbi suplimentare sunt disponibile în format digital.

Președinția Zonei Centrală, Europa, încurajează pe toată lumea să se bucure de această ocazie: „Ne rugăm ca, pe măsură ce cuvintele profeților și mărturiile sfinților sunt disponibile în fiecare cămin, familiile noastre să se apropie mai mult, să fie legate de Hristos prin rânduieli și legăminte și să aibă parte de o bucurie deplină”.

Pentru a afla mai multe despre revistele gratuite ale Bisericii, apasă aici.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.