Comunicat de presă

Publicul este invitat să viziteze Templul Lisabona, Portugalia

Publicul este invitat să viziteze primul templu din Portugalia al Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă.

Lisabona – Publicul este invitat să viziteze primul templu din Portugalia al Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă. Templul Lisabona, Portugalia, va găzdui o casă deschisă pentru publicul larg începând de sâmbătă, 17 august 2019, până sâmbătă, 31 august 2019, excluzând zilele de duminică. Publicul poate face rezervări la https://www.churchofjesuschrist.org/temples/open-houses?lang=por

 

Templul, situat în partea de nord-est a orașului, lângă moderna parohie Parque das Nações, va fi dedicat în mod oficial duminică, 15 septembrie 2019, în trei sesiuni. De asemenea, sâmbătă, 14 septembrie 2019, va avea loc o adunare de devoțiune pentru tineri la care vor participa conducători generali ai Bisericii.

Construirea clădirii cu o suprafață de aproximativ 2300 de metri pătrați a început în data de 5 decembrie 2015, când conducători ai Bisericii și conducători locali ai comunității au participat la tradiționala ceremonie prilejuită de începerea primelor săpături.

Templul va deservi aproximativ 45.000 de membri ai Bisericii care locuiesc în Portugalia și în țările vecine. În prezent, există 209 temple în funcțiune, anunțate sau în curs de construcție în întreaga lume, dintre care 14 sunt în Europa.

        

Templele sfinților din zilele din urmă sunt diferite de bisericile în care membrii se întâlnesc pentru adunările de preaslăvire de duminica. Templele sunt considerate „case ale Domnului”, în care învățăturile lui Isus Hristos sunt reafirmate prin ceremonia căsătoriei, botezului și alte ceremonii care unesc familiile pentru eternitate.

Pentru mai multe informații despre scopul templelor și importanța lor pentru sfinții din zilele din urmă, vă rugăm să vizitați

https://www.saladeimprensamormon.pt/artigo/templos

Pentru mai multe informații despre Templul Lisabona, Portugalia, te rugăm să accesezi www.saladeimprensamormon.pt/artigo/templo-de-lisboa-portugal

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.