Ştiri de ultimă oră

Prima Preşedinţie anunţă datele pentru Zilele porţilor deschise şi rededicarea Templului Freiberg

În acesată vară, publicul larg este invitat să viziteze proaspătul renovat Templu Freiberg, Germania, al Bisericii lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă.

Templul Freiberg Germania a fost renovat şi este pregătit pentru vizite din partea publicului larg. Zilele porţilor deschise vor avea loc în perioada 12-27 august 2016, cu excepţia zilelor de duminică, adică 14 şi 21 august.

Templul va fi rededicat în trei sesiuni, dumincă, 4 septembrie 2016, de la orele 9:00, 12:00 şi 15:00. Dedicarea va fi transmisă prin satelit în casele de întruniri din Germania şi către toţi sfinţii din zilele din urmă care locuiesc în districtul Templului Freiberg. Evenimentul cultural va avea loc sâmbătă, 3 septembrie.

Datele pentru Zilele porţilor deschise şi dedicare a două alte Temple ale Bisericii lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, nou cosntruite, au fost de asemenea anunţate.

Templul Sapporo, Japonia: Zilele porţilor deschise 8-23 iulie 2016 (cu excepţia duminicilor de 10 şi 17); dedicarea 21 august 2016.

Templul Philadelphia Pennsylvania, SUA: Zilele porţilor deschise 5 august - 3 septembrie 2016 (cu excepţia duminicilor); dedicarea 18 septembrie 2016.

Templele sfinţilor din zilele din urmă diferă de casele de întruniri şi de capelele în care membrii se adună pentru preaslăvirea de duminica. Templele sunt considerate „Case ale Domnului”, în care învăţăturile lui Hristos sunt reafirmate prin căsătorie, botez şi alte rânduieli care unesc familiile pentru eternitate. În Templu, membrii învaţă mai multe despre scopul vieţii şi fac legăminte de a-I sluji lui Dumnezeu şi semenilor lor.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.