Comunicat de presă

Președinta Johnson împărtășește speranță în Europa Centrală

„Sper să aduc speranța lui Isus Hristos acestor sfinți aici, în Europa Centrală”, a spus președinta generală a Societății de Alinare, Camille N. Johnson, a Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă, care păstorește în patru țări din Europa Centrală, timp de nouă zile.

Președinta Johnson călătorește împreună cu soțul dânsei, Doug; sora Tracy Y. Browning, a doua consilieră în Președinția generală a Societății Primare; și soțul surorii Browning, Brady. Conducătoarele și-au început vizita în Milano, Italia, sâmbătă, 14 septembrie 2024.

„O parte din inima mea a fost în Milano, din 2016, de când fiul meu a slujit ca misionar acolo”, a spus președinta Johnson.

Misionarii din Misiunea Milano, Italia, s-au întâlnit cu oficiantele generale în timpul vizitei dânselor.

În ultimii opt ani, Biserica lui Isus Hristos a colaborat cu Progetto Arca, din Italia, care oferă adăpost și hrană celor aflați la nevoie. Președinta Johnson și sora Browning au avut ocazia de a se întâlni, duminică, cu conducători ai organizației.

„Am fost impresionată că principiile pe care dânșii le implementează cu succes aici sunt principiile Evangheliei lui Isus Hristos, învățăturile ei, bizuirea pe forțele proprii. Și răspund nevoilor aproapelui”, a spus președinta Johnson.

Duminică, oficiantele generale au păstorit câteva surori în căminele acestora din Milano.

„Spiritul meu este întotdeauna înălțat când aud acești oameni depunând mărturie despre devotamentul lor față de Isus Hristos și despre tăria pe care o găsesc în El, tăria de a îndura încercări grele”, a spus președinta Johnson.

Membre ale Societății de Alinare s-au adunat, de asemenea, într-o casă de întruniri a Bisericii din Milano, pentru o transmisiune în întreaga țară, care a avut loc duminică seara.

Președinta Johnson și sora Browning vor vizita, de asemenea, Praga, Republica Cehă; Budapesta, Ungaria; și Zagreb, Croația. Aceasta va fi prima dată când dânsele vor merge în aceste țări pentru a păstori.

„Aștept cu nerăbdare să le îmbrățișez pe acele surori minunate și pe sfinți, când vom vizita fiecare din acele locuri, sperând să le aducem dragostea Salvatorului nostru, Isus Hristos, fiecăreia dintre ele”, a încheiat președinta Johnson.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.