Comunicat de presă

Postul de radio german Deutschlandfunk a avut ca invitați misionari

Patru misionari care locuiesc în Frankfurt am Main își împărtășesc experiențele

Deutschlandfunk este un post de radio public din Germania care are peste 10 milioane de ascultători într-o perioadă de patru săptămâni. Un reportaj cu durata de opt minute transmis joi, 16 februarie 2023, a prezentat patru misionari ai Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă.

Deutschlandfunk-2023
Deutschlandfunk-2023
Misionari ai Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă care slujesc în Frankfurt am Main, de la stânga la dreapta: vârstnicul Christian Urban, vârstnicul Joshua Gillis, sora Lindsey Esplin, sora Kimberley Robinson.2023 by Intellectual Reserve, Inc. Alle Rechte vorbehalten.
Download Photo

Christian Röther, jurnalist radio și erudit în domeniul studiilor religioase, i-a intervievat pe sora Kimberley Robinson, sora Lindsey Esplin, vârstnicul Joshua Gillis și vârstnicul Christian Urban în Frankfurt am Main. Potrivit postului de radio, acești tineri au vorbit „despre credința lor, ajutorul pe care îl oferă în comunitate și despre faptul că sunt uimiți de o cultură atât de diferită de a lor”.

Link pentru programul de radio în limba germană: Mission Deutschland: Die Kirche Jesu Christi der Heiligen der Letzten Tage

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.