Comunicat de presă

Biblioteca de istorie a familiei este acum Biblioteca FamilySearch

Biblioteca de istorie a familiei din Piața Templului din orașul Salt Lake este cunoscută acum drept Biblioteca FamilySearch. De asemenea, cele peste 5.700 de centre de istorie a familiei ale Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă din întreaga lume sunt acum centre FamilySearch.

FamilyHistoryLibrarySLC01
FamilyHistoryLibrarySLC01
Biblioteca FamilySearch din orașul Salt Lake, Utah, Statele Unite ale Americii2023 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Aceste modificări subtile sunt un memento privind numeroasele resurse importante – și gratuite – privind genealogia disponibile în fiecare dintre aceste clădiri.

Familia este esențială în Biserica lui Isus Hristos – și în planul fericirii întocmit de Dumnezeu. Te invităm să vizitezi Biblioteca FamilySearch sau un centru FamilySearch local pentru a-ți descoperi rădăcinile și modul în care te-au modelat strămoșii tăi. Vei găsi ajutor personalizat și vei avea acces la mijloace tehnice și înregistrări exclusive.

Accesează site-ul Bibliotecii FamilySearch pentru a afla orarul de funcționare și vizitează un centru FamilySearch din apropierea ta.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.