Comunicat de presă

Planurile pentru funeraliile preşedintelui Boyd K. Packer

Funerariile preşedintelui Boyd K. Packer, preşedinte al Cvorumului celor Doisprezece Apostoli al Bisericii lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vor avea loc, în Tabernacolul din Piaţa Templului, vineri, 10 iulie 2015, la ora 11:00 a.m. OVM. La funeralii va participa publicul în vârstă de 8 ani şi mai mult.

Preşedintele Packer a decedat în data de 3 iulie în oraşul Salt Lake la vârsta de 90 de ani. 

Funeraliile vor fi transmise în direct pe MormonNewsroom.org, LDS.org, KSL TV 5.2, BYUtv, BYUtv Global, BYUtv Eleven, BYUtv International, Mormon Channel şi prin sistemul Bisericii de transmisiuni prin satelit. Acestea vor fi transmise, de asemenea, de următoarele posturi de radio: adKSL rio, BYU Classical 89 şi BYU-Radio.

După funeraliile publice, o ceremonie privată de înmormântare va avea loc la Cimitirul oraşului Brigham.

Condoleanţele pot fi postate pe pagina de Facebook oficială a preşedintelui Packer sau trimise prin e-mail la condolences@ldschurch.org.

Familia preşedintelui Packer şi-a exprimat rugămintea ca, în loc de flori, să se facă donaţii în Fondul de Istoria Familiei FamilySearch al Bisericii. Donaţiile se pot face la give.lds.org/familyhistory.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.