Inițiativa de Paște

În această perioadă a Paștelui, să ne concentrăm asupra principiilor despre pace de la Cel numit Domn al Păcii

Inițiativa Bisericii privind perioada Paștelui pentru anul 2017 este o invitație de a găsi pace prin Hristos

În perioada Paștelui, pentru al patrulea an consecutiv, Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă îi încurajează pe membri și pe alții din întreaga lume să împărtășească mesaje pline de speranță despre Isus Hristos. În acest an, ne vom concentra asupra învățăturilor din Biblie care-L descriu pe Hristos ca fiind Domn al Păcii.

„Îl vor numi: «Minunat, Sfetnic, Dumnezeu tare, Părintele veșniciilor, Domn al păcii»” . – Isaia 9:6

 

Președintele Russell M. Nelson, din Cvorumul celor Doisprezece Apostoli, a spus: „Ne dorim ca lumea să știe că pacea poate veni la toți cei care-L caută cu sinceritate pe Domnul Păcii. Al Lui este mesajul dulce și salvator pe care îl vom prezenta întregii lumi – «vă dau pacea Mea. Nu v-o dau cum o dă lumea. Să nu vi se tulbure inima, nici să nu se înspăimânte»”.

La fel ca mesajele din anii anteriori (care au fost vizualizate de milioane de persoane), inițiativa din acest an de a împărtăși un mesaj coincide cu săptămâna sfântă – din duminica Floriilor până în duminica Paștelui, 9-16 aprilie – și include trei invitații:

  1. Veniți la Hristos
  2. Învățați principii despre pace de la Domnul Păcii.
  3. Împărtășiți moduri în care putem găsi pace prin Salvator.

Invitați-i pe toți să vină la Hristos

Începând de astăzi, 31 martie, secțiunea „Domn al Păcii”, de pe site-ul mormon.org, va include o prezentare video de două minute (menționată mai sus), care ilustrează rolul lui Isus Hristos ca „Domn al Păcii” și îi invită pe alții să învețe opt „principii despre pace”. Prezentarea video va fi disponibilă în 33 de limbi iar site-ul este disponibil în 29 de limbi.

Învățați principii despre pace de la Domnul Păcii

În timpul săptămânii sfinte, oamenii pot afla mai multe despre principiile păcii. În fiecare zi, site-urile locale ale Bisericii și paginile de pe rețelele de socializare din Europa vor conține un mesaj special despre rolul etern al Salvatorului în calitate de Domn al Păcii.

Împărtășiți moduri în care putem găsi pace prin Salvator.

De asemenea, aceste prezentări video și conținutul asemănător vor fi disponibile pe multe dintre paginile Bisericii de pe rețelele de socializare. Membrii sunt încurajați să distribuie aceste prezentări video și conținutul asemănător pe paginile lor personale de pe rețelele de socializare. De asemenea, ei pot împărtăși online experiențele personale folosind hashtag-ul #DomnAlPăcii.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.