Comunicat de presă

Patru adunări de devoțiune cu participarea unor apostoli vor putea fi vizionate de tinerii adulți din Europa în anul 2022

Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă va transmite câteva adunări de devoțiune organizate la nivel de zonă, conduse de apostoli, pentru sfinții din zilele din urmă cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani, duminică, 9 ianuarie 2022.

SandIDevotional01Download Photo

Adunări de devoțiune conduse de membri ai Cvorumului celor Doisprezece Apostoli pot fi vizionate în diferite limbi pe YouTube sau pe pagina Bisericii Transmisiune în direct. Vedeți link-urile „Află mai mult” de mai jos pentru a vedea orele transmisiunilor, link-urile YouTube, vorbitorii care vor participa și alte detalii pentru fiecare transmisiune.

Vârstnicul Quentin L. Cook
Zonele Europa, Europa de Est, Africa și Orientul Mijlociu
engleză, germană, italiană, ucraineană, suedeză, olandeză, maghiară, norvegiană, finlandeză, daneză, croată, rusă, română, slovenă, cehă, albaneză și polonă
Află mai multe

Vârstnicul D. Todd Christofferson
Zonele Brazilia, Africa și Europa
portugheză
Află mai multe

Vârstnicul Neil L. Andersen
Zonele America Latină și Spania
spaniolă
Află mai multe

Vârstnicul Dale G. Renlund
Zonele Canada, Franța, Africa, Pacific și Caraibe
franceză
Află mai multe

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.