Articol de ştiri

Tinerii se întâlnesc pentru o petrecere între ani făra alcool şi țigări

Tineri din 5 orașe mari ale României s-au adunat în Ploiești pentru a se distra la o petrecere dintre ani, o petrecere făra alcool şi țigări. Obiectivul lor a fost să se distreze, să se simtă bine să fie în lume fără să devină ai lumii. 

Petrecerea s-a desfăşurat în cadrul Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din zilele din Urmă din Ploieşti. Datorită faptului că Biserica este foarte bine organizată, în Ploieşti există un spaţiu destul de mare, unde tinerii îşi pot desfăşura diferite activităţi. Tineri din Iaşi, Braşov, Bucureşti, Constanţa şi  Ploieşti, au participat la organizarea și desfășurarea acestui eveniment. 

În ziua de 31 decembrie s-au adunat la Biserică şi deşi unii dintre ei nu se cunoşteau, totuşi, într-un mod extraordinar, s-au comportat unul față de celălalt de parcă se cunoșteau de o viață. Toţi au contribuit cu ceva semnificativ pentru desfășurarea petrecerii. Unii au făcut aperitivul, alţii sau ocupat de grătar. Iar după ce au servit din preparate, s-au decis să-şi încerce talentul la un karaoke. Au cântat şi au dansat, iar pe la ora 23:45 s-au dus în centrul orașului, pentru a se bucura de focul de artificii. Frigul nu i-a oprit ca, imediat după artificii, să cânte un călduros “La mulţi ani 2015”. 

După ce au revenit la biserică, au servit preparatele care au fost făcute la grătar. Au urmat muzică şi dans. Petrecerea a durat până dimineaţă.

Unul dintre tinerii din Iaşi, Radu, a spus în urma evenimentului: “Mă bucur când am şansa să particip la diferite activităţi sau evenimente alături de tinerii din Biserică. Revelionul a fost unul reuşit în care cred că toţi participanţii s-au simţit bine. Am putut simţi un spirit de prietenie şi încurajare sărbătorind revelionul cu tineri care au aceleaşi standarde ca mine. Deşi nu suntem mulţi, astfel de activităţi ne întăresc unul pe altul şi pot crea prietenii de lungă durată.”

Activităţi de acest gen sunt organizate foarte des, după cum menționează o conducătore a tinerilor, Cătălina, din Ploieşti,: “După conferinţa din noiembrie, de la Buşteni, am vrut ca tinerii să poată petrece din nou timp de calitate împreună, aşa că am profitat de revelion. Mi-a plăcut foarte mult cum a ieşit petrecerea şi, mi-a plăcut în mod specual faptul că noi suntem ca o mică familie. Ne cunoaştem şi ştim să ne distrăm sănătos şi să învăţăm unii de la alţii. Am fost încântată de entuziasmul tinerilor de a participa şi de a contribui la organizare. Înca o dată am dovedit că pentru a te distra este nevoie doar de iubire si prietenie.”

Ema, din Braşov, în urma petrecerii dintre ani, a spus: “Mă bucur că am avut şansa să merg la Ploieşti şi să mă pot distra, să simt că fac parte dintr-un grup care mă iubeşte şi apreciază ceea ce sunt. Le mulţumesc persoanelor care au organizat şi pregătit totul.”

Petrecerea a fost deschisă tuturor care au păstrat standardele înalte ale acestor tineri, fie că erau membri ai Bisericii lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, fie că nu. Toţi s-au distrat bine şi au dovedit că poţi avea un timp extraordinar şi fără alcool şi ţigări.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.