Comunicat de presă

O nouă președinție a Școlii de duminica și noi autorități generale au fost anunțate în cadrul conferinței din luna aprilie a anului 2019

Președintele Dallin H. Oaks, din Prima Președinție a Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă, a anunțat chemarea a 10 autorități generale-Cei Șaptezeci și a 55 de autorități ale zonei-Cei Șaptezeci în cadrul sesiunii de sâmbătă după-amiază a Conferinței Generale din luna aprilie a anului 2019

Președintele Dallin H. Oaks, din Prima Președinție a Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă, a anunțat chemarea a 10 autorități generale-Cei Șaptezeci și a 55 de autorități ale zonei-Cei Șaptezeci în cadrul sesiunii de sâmbătă după-amiază a Conferinței Generale din luna aprilie a anului 2019. Dânsul a anunțat, de asemenea, o nouă Președinție generală a Școlii de duminica care-i înlocuiește pe fratele Tad. R. Callister, pe fratele Devin G. Durrant și pe fratele Brian K. Ashton, care au slujit ca președinție cinci ani. Fratele Mark L. Pace este noul președinte, iar fratele Milton Camargo și fratele Jan E. Newman sunt consilierii săi.

Autoritățile generale-Cei Șaptezeci slujesc în Președinția celor Șaptezeci, în președinții ale zonei și în alte funcții administrative în cadrul sediului central. Sub îndrumarea Cvorumului celor Doisprezece Apostoli, aceste autorități călătoresc des pentru a întâlni conducători ai Bisericii, misionari și membri ai Bisericii și pentru a-i învăța în cadrul congregațiilor locale. Au autoritatea de a sluji oriunde în lume, în timp ce autoritatea autorităților zonei-Cei Șaptezeci este limitată, de regulă, la zona în care slujesc.

Membrii Președinției generale a Școlii de duminica sfătuiesc cu privire la aspecte legate de Școala de duminica. Toți membrii Bisericii în vârstă de cel puțin 12 ani sunt încurajați să participe la clasele Școlii de duminica, clase care se desfășoară de două ori pe lună ca parte a adunărilor de preaslăvire săptămânale obișnuite. Scopul ei este de a propovădui Evanghelia lui Isus Hristos și de a întări persoane și familii.

Mai jos, sunt linkuri către informații biografice ale noilor autorități generale-Cei Șaptezeci și ale membrilor noii Președinții generale a Școlii de duminica, precum și numele noilor autorități ale zonei-Cei Șaptezeci.

Autorități generale-Cei Șaptezeci

 

Vârstnicul Rubén V. Alliaud

Rubén Vicente Alliaud, 53 de ani, s-a născut în Buenos Aires, Argentina. S-a căsătorit cu Fabiana Bennett, în anul 1992. Dânșii au șase copii.

Vârstnicul Jorge M. Alvarado

Jorge Miguel Alvarado Pazo, 48 de ani, s-a născut în Ponce, Porto Rico. S-a căsătorit cu Cari Lu Rios, în anul 1992. Dânșii au trei copii.

Vârstnicul Hans T. Boom

Hans Theodorus Boom, 55 de ani, s-a născut în Amsterdam, Olanda. S-a căsătorit cu Ariena Johanna Broekzitter, în anul 1984. Dânșii au trei copii.

Vârstnicul L. Todd Budge

Lawrence Todd Budge, 59 de ani, s-a născut în Pittsburg, California. S-a căsătorit cu Lori Capener, în anul 1981. Dânșii au șase copii.

Vârstnicul Ricardo P. Giménez

Ricardo Patricio Giménez Salazar, 47 de ani, s-a născut în Antofagasta, Chile. S-a căsătorit cu Catherine Ivonne Carrazana Zúñiga, în anul 1997. Dânșii au doi copii.

Vârstnicul Peter M. Johnson

Peter Matthew Johnson, 52 de ani, s-a născut în orașul New York, New York. S-a căsătorit cu Stephanie Lyn Chadwick, în anul 1990. Dânșii au patru copii.

Vârstnicul John A. McCune

John Allen McCune, 55 de ani, s-a născut în Santa Cruz, California. S-a căsătorit cu Debbra Ellen Kingsbury, în anul 1984. Dânșii au patru copii.

Vârstnicul James R. Rasband

James Richard Rasband, 56 de ani, s-a născut în Seattle, Washington. S-a căsătorit cu Mary Diane Williams, în anul 1984. Dânșii au patru copii.

Vârstnicul Benjamin M. Z. Tai

Benjamin Ming Zhe Tai, 46 de ani, s-a născut în Hong Kong. S-a căsătorit cu Naomi Toma, în anul 1995. Dânșii au șase copii.

Vârstnicul Alan R. Walker

Alan Roy Walker, 48 de ani, s-a născut în Buenos Aires, Argentina. S-a căsătorit cu Ines Marcela Sulé, în anul 1993. Dânșii au un copil.

Președinția generală a Școlii de duminica

          

Fratele Mark L. Pace

Fratele Pace s-a născut în Buenos Aires, Argentina, în data de 1 ianuarie 1957. S-a căsătorit cu Anne Marie Langeland, în anul 1978. Dânșii au șapte copii și șaptesprezece nepoți.

Fratele Milton Camargo

Fratele Camargo lucrează în prezent ca vicepreședinte al Departamentului Programa de învățământ pentru UBY – Pathway la nivel mondial. Dânsul și soția sa, Patricia, au trei copii și treisprezece nepoți.

Fratele Jan E. Newman

Fratele Newman este antreprenor în serie și a întemeiat mai multe companii de software de succes. Dânsul și soția sa, Lucia, au șase copii și opt nepoți.

Autorități ale zonei-Cei Șaptezeci

Solomon I. Aliche
Guillermo A. Alvarez
Daren R. Barney
Julius F. Barrientos
James H. Bekker
Kevin G. Brown
Mark S. Bryce
A. Marcos Cabral
Dunstan G. B. T. Chadambuka
Alan C. K. Cheung
Christian C. Chigbundu
Paul N. Clayton
Karim Del Valle
Hiroyuki Domon
Mernard P. Donato
Mark D. Eddy
Zachary F. Evans
Henry J. Eyring
Sapele Fa'alogo Jr.
David L. Frischknecht
John J. Gallego
Efraín R. García
Robert Gordon
Mark A. Gottfredson
Thomas Hänni
Michael J. Hess
Glenn M. Holmes
Richard S. Hutchins
Tito Ibañez
Akinori Ito
Jeremy R. Jaggi
Kelly R. Johnson
Christopher Hyunsu Kim
H. Moroni Klein
'Inoke F. Kupu
Stephen Chee Kong Lai
Victor D. Lattaro
Tarmo Lepp
Itzcoatl Lozano
Kevin J. Lythgoe
Edgar P. Montes
S. Ephraim Msane
Luiz C. D. Queiroz
Ifanomezana Rasolondraibe
Eduardo D. Resek
Tomás G. Román
Ramon E. Sarmiento
Jonathan S. Schmitt
Vai Sikahema
Denelson Silva
Luis Spina
Carlos G. Süffert
Voi R. Taeoalii
Sergio R. Vargas
Markus Zarse

Următoarele autorități ale zonei-Cei Șaptezeci au fost eliberate:

Victorino A. Babida;
L. Todd Budge;
Peter M. Johnson;
John A. McCune;
Mark L. Pace;
James R. Rasband;
Benjamin M. Z. Tai.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.