EasterConcert2023_01_230327_v1.png
Comunicat de presă

Noul concert de Paște, intitulat „Mântuitorul", este disponibil acum online

Transmisiunea concertului va fi disponibilă până la mijlocul lunii aprilie

Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă din Europa prezintă un nou concert transmis online, „Mântuitorul”, care sărbătorește viața și slujirea Salvatorului Isus Hristos.

Concertul de Paște este intitulat „Mântuitorul” și include muzică interpretată de Jenny Oaks Baker pe albumul ei cu același nume. Prezintă lucrări de artă celebre, care se concentrează asupra lui Hristos, a unor artiști europeni precum Leonardo Da Vinci, Carl Bloch, Angelica Kauffmann, Heinrich Hofmann, Francisco de Zurbarán, Bertel Thorvaldsen, Simon Dewey și alții. Naratorul este artistul suedez Louis Herrey, care va prezenta de la Castelul Frederiksborg din Danemarca, unde se află renumita galerie Carl Bloch.

Această transmisiune va fi disponibilă pentru a fi vizionată la cerere începând cu data de 26 martie 2023 pe site-urile și canalele de mai jos.

Pagina Bisericii din țara noastră

YouTube

Facebook

Limbi

Concertul de Paște este disponibil în întreaga lume, oriunde internetul este disponibil. Transmisiunea este disponibilă atât în limba engleză, cât și în alte 31 de limbi.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.