Comunicat de presă

Funeraliile vârstnicului Robert D. Hales anunțate

Funeraliile vârstnicului Robert D. Hales, membru al Cvorumului celor Doisprezece Apostoli al Bisericii lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vor avea loc în Tabernacolul din Piaţa Templului, vineri, 6 octombrie, 2017, de la ora 11:00 OVM (ora 20 ora României). Funeraliile vor fi deschise publicului larg, în vârstă de cel puţin 8 ani.

 

Vârstnicul Hales a decedat din cauze naturale în data de 1 octombrie, în oraşul Salt Lake, la vârsta de 85 de ani. (Citiți mai multe despre viața dânsului aici.)

Porţile Pieţii Templului şi uşile Tabernacolului se vor deschide la ora 9:30. Cei care doresc să participe trebuie să îşi ocupe locurile înainte de ora 10:30. Locuri suplimentare vor fi puse la dispoziţie în Assembly Hall şi în Centrul de nord pentru vizitatori, la Piaţa Templului. Clădirile din campus ale Bisericii se vor închide la 10:30 şi vor fi redeschise după funeralii la ora 13:00.

Funeraliile vor fi transmise în direct pe MormonNewsroom.orgLDS.org (în engleză, spaniolă și portugheză), KSL TV 5.2, the KSL TV app, BYUtv, BYUtv Global, KBYUtv Eleven, BYUtv International, Mormon ChannelCanal Mormón (spanioală) și prin sistemul de satelit al Bisericii. De asemena, o transmisiune audio se va face pe KSL radio, BYU Classical 89 și BYU Radio.

O ceremonie privată de înmormântare va avea loc la Cimitirul Bountiful Memorial din Bountiful, Utah, după funeralii.

Trupul nu va fi expus public pentru un ultim omagiu, dar vă puteţi exprima condoleanţele pe pagina de Facebook oficială a vârstnicului Robert D. Hales sau prin e-mail la condolences@ldschurch.org.

În loc de flori, pot fi făcute donaţii în fondurile umanitarea ale Bisericii sau în fondurile pentru misionari, la give.lds.org/hales.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.