Newsroom
Ştiri de ultimă oră

Filmul „Faceţi cunoştinţă cu mormonii”, în premieră europeană şi naţională la Cinema Florin Piersic din Cluj-Napoca

Filmul documentar de lung metraj „Faceţi cunoştinţă cu Mormonii”, realizat de Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, va rula, în premieră naţională şi europeană, la Cinematograful Florin Piersic din Cluj-Napoca, Piaţa Mihai Viteazu nr. 11, între 22-28 mai, 2015 cu următorul program:

  • vineri, 22 mai ora 17:00 – avanpremieră

  • sâmbătă, 23 mai ora 18:00 – premieră naţională şi europeană

  • duminică până joi, 24-28 mai ora 17:00

Filmul, care va rula dublat în limba română, a fost produs cu scopul de a clarifica stereotipurile cu privire la mormoni. „Este o încercare de a clădi înțelegerea, nu una de a face prozelitism”, a explicat Jeffrey R. Holland, conducător mondial al Bisericii lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă.

„Recomand filmul tuturor, datorită lecţiilor de viaţă pe care ni le prezintă, lecţii pe care toţi ar trebui să ni le însuşim. Aştept cu mare nerăbdare să-l văd pentru că este diferit de filmele pe care le-am văzut până acum. Este un film din zilele noastre, atât imaginile cât şi viaţa, nu este o poveste luată din scripturi, ci este viaţa de zi cu zi. Îmi place filmul pentru că se bazează pe fapte reale. Este o ocazie extraordinară pe care oamenii o au de a-l putea viziona la cinematograf. ”, ne spune Florin Geambaşu, conducător local al Bisericii lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, cu care vă veţi putea întâlni la premiera filmului.

Clark Ivory, preşedinte al Misiunii România-Republica Moldova a declarat: „Prin acest film putem arunca o privire la viaţa unor oameni care au descoperit sursa fericirii adevărate. Trăim într-o lume foarte frumoasă, dar de multe ori nu atingem potenţialul nostru pentru că nu înţelegem de ce suntem aici pe pământ. Acest film ne ajută să înţelegem acel «DE CE?»”

Vă invităm cu drag alături de noi la vizionarea acestui film inedit! Cu toţii sunteţi bineveniţi!

Puteţi citi mai multe despre film AICI

 

Persoane de contact:

Ioana Călin 0748679759 - Cinema Florin Piersic, Cluj-Napoca

Alexandrina Mic-Podar 0741088670 - Afaceri Publice, Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Umă

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.