Subiect

Filmul Faceţi cunoştinţă cu mormonii

„Faceţi cunoştinţă cu mormonii” este un film documentar de lung metraj produs de Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, care şi-a avut premiera mondială în data de 10 octombrie 2014 în SUA, iar premiera Europeană şi naţională în data de 23 mai 2015, în Cluj-Napoca, România.

Acest film prezintă tuturor o ocazie de a-i cunoaşte - într-un mod foarte personal - pe membrii Bisericii lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă. Filmat la faţa locului pe tot globul pământesc, „Faceţi cunoştinţă cu mormonii” îi duce pe spectatori într-o călătorie în viaţa de zi cu zi a şase membri ai Bisericii din SUA, Costa Rica şi Nepal. De la pasiunile lor individuale, la greutăţile lor zilnice, fiecare poveste depictează o imagine bogată şi unică la fel ca toate celelalte, în timp ce clarifică stereotipurile care înconjoară credinţa mormonă.

Profitul net al filmului a fost donat în scopuri caritatbile.

Pentru mai multe informaţii vizitaţi meetthemormons.com sau /faceticunostintacumormonii.

 

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.