Comunicat de presă

Eveniment Față în față pentru tinerii adulți cu vârstnicul și sora Bednar: „Cereți, căutați, bateți”.

Vârstnicul David A. Bednar, din Cvorumul celor Doisprezece Apostoli al Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă, și sora Susan Bednar vor fi oaspeți speciali al unui eveniment Față în față pentru tineri adulți, în data de 12 septembrie 2021, intitulat „Cereți, căutați, bateți”.

Bednars2021_01
Bednars2021_01
Sora Susan Bednar și vârstnicul David A. Bednar2021 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Vizionați transmisiunea duminică, 12 septembrie 2021, la ora 4:00 p. m., ora de vară în zona de munte (16:00 ora de vară a Europei Centrale), prin Sistemul de transmisiuni prin satelit al adunărilor Bisericii, Broadcasts.ChurchofJesusChrist.org, YouTube, Latter-day Saints Channel și alte canale digitale.

Toți tinerii adulți, fie că sunt necăsătoriți sau căsătoriți, sunt invitați să participe. Misionarii cu timp deplin sunt, de asemenea, invitați să participe și să-i aducă pe cei cărora le predau, dacă este posibil. Sunt bineveniți tineri de toate vârstele și din toate zonele demografice. Conducătorii locali sunt îndemnați să hotărască o dată și oră de vizionare care se potrivesc cel mai bine tinerilor adulți din zona lor.

Înaintea acestui eveniment, tinerii adulți pot trimite întrebări pe pagina evenimentului pe Face2Face.ChurchofJesusChrist.org.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.