Comunicat de presă

Denumirea Bisericii

  

Președintele Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă, Russell M. Nelson, a declarat următoarele cu privire la denumirea Bisericii:

Domnul a imprimat în mintea mea importanța denumirii pe care El a revelat-o pentru Biserica Sa, aceea de Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă. Noi avem o lucrare de făcut, aceea de a ne armoniza cu voința Sa. În săptămânile recente, diverși conducători ai Bisericii și departamente ale ei au inițiat pașii necesari pentru a realiza acest lucru. În lunile următoare, se vor pune la dispoziție informații suplimentare cu privire la acest subiect important.

Consultați îndrumarul de stil, actualizat, de pe Newsroom (Redacția de știri), care oferă îndrumare cu privire la denumirea corectă care trebuie folosită când facem referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă. În lunile următoare, paginile web și materialele Bisericii vor fi actualizate pentru a reflecta această îndrumare a președintelui Nelson. 
 

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.