Comunicat de presă

Conferința internaţională a Tinerilor Adulți Necăsătoriți

În perioada 12-16 august 2014 a avut loc Conferința internaţională a Tinerilor Adulți Necăsătoriți, în Szczyrk, Polonia, cu participarea a peste 160 de tineri din peste 10 țări.

Mottoul conferinței a fost „Oamenii sunt ca să poată avea bucurie”, citat din Cartea lui Mormon, un volum de scripturi folosit alături de Biblie, de către membrii Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă. Acest moto, regăsit şi pe tricourile participanţilor i-a încurajat pe toată perioada conferinţei să se bucure și să zâmbească. Tema conferinţei a fost planul salvării.

În cele 4 zile petrecute în Polonia, tinerii au avut ocazia să asculte vorbitori deosebiţi precum vârstnicul Adler, autoritate a zonei-Cei Şaptezeci, vârstnicul Schütze, fost preşedinte al templului Freiberg şi fostă autoritate generală, fratele Stephen I. Dalton şi sora Elaine S. Dalton, fosta preşedintă generală a Tinerelor Fete, care i-au inspirat. 

Vârstnicul Schütze le-a amintit tinerilor că viața este mai ușoară când știi adevărul. Sora Dalton i-a rugat pe tineri să se întoarcă la virtute, spunând că „un tânăr virtuos poate schimba lumea”. Iar în ultima seară, vârstnicul Adler a declarat: „Este alegerea voastră să mergeți acasă fericiți”.

Tinerii au avut parte atât de clase şi cuvântări spirituale cât şi de activităţi recreative precum: o călătorie cu telescaunul, sport, tras cu arcul, karaoke, dans, un bal mascat şi seară de talente.

La încheierea conferinţei tinerii s-au întors în ţara lor mai bogaţi în cunoaştere şi spiritualitate şi noi prietenii legate.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.