Comunicat de presă

Conferința Generală din luna octombrie a anului 2020 va putea fi urmărită doar online

Sesiunile se vor desfășura precum cele din cadrul conferinței anterioare din luna aprilie a acestui an

Prima Președinție a Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă a împărtășit membrilor Bisericii de pretutindeni următoarea scrisoare cu privire la Conferința Generală din luna octombrie a anului 2020.

2020-October-Announcement.jpeg
© 2020 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
 Dragi frați și surori,

Deși unele zone ale lumii continuă să resimtă efectele unei pandemii grave, în alte zone, situația este mai bună. Fiind o organizație mondială, avem obligația de a fi cetățeni buni și de a acționa cu precauție, mai ales în privința unui eveniment unic precum conferința generală care, de regulă, atrage mii de vizitatori din întreaga lume în orașul Salt Lake.

Deoarece suntem îngrijorați în ceea ce privește sănătatea și siguranța oamenilor, am hotărât ca următoarea Conferință Generală din luna octombrie a anului 2020 să se desfășoare precum conferința din luna aprilie a acestui an. Sesiunile generale vor fi transmise ca de obicei. Însă, acestea nu vor fi deschise publicului.

Detalii suplimentare despre Conferința Generală, programată pentru data de 3 și 4 octombrie 2020, vor fi împărtășite odată cu stabilirea acestora.

Ne rugăm să aveți parte de cele mai alese binecuvântări ale Domnului.

Cu stimă,

Russell M. Nelson
Dallin H. Oaks
Henry B. Eyring

Prima Președinție

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.