Comunicat de presă

Concertul interconfesional de Crăciun va fi transmis în data de 19 decembrie

Concertul „Martori ai Crăciunului", filmat la Roma și Copenhaga, va avea premiera online

Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă va finanța un concert de sărbători pentru a onora nașterea Salvatorului Isus Hristos. Filmat atât la Roma, cât și la Copenhaga, evenimentul va fi transmis pe mai multe platforme digitale începând cu data de 19 decembrie, de la ora 19:00.

christmas-concert-final-16Download Photo

Concertul va include colinde cunoscute de Crăciun și interpretări speciale ale renumitei violoniste Jenny Oaks Baker și a sopranei Alex Sharpe. Naratorul poveștii nașterii va fi actorul danez Tomas Ambt Kofod.

Concertul „Martori ai Crăciunului” va fi disponibil în 24 de limbi și poate fi vizionat online la LumineazăLumea.org, lista de redare de pe Facebook și pagina oficială a Bisericii de YouTube. Va fi, de asemenea, disponibil pentru a fi vizionat la cerere până în data de 13 ianuarie 2022.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.