Comunicat de presă

Ce ne-ar spune Moise astăzi?

Ce ar spune Avraam sau Solomon pentru a ne ajuta în încercările noastre și pentru a ne conduce spre o pace și o fericire mai mare?

Asemenea bărbați (și femei) măreți vor vorbi despre aceste lucruri în două emisiuni de câte două ore fiecare duminica aceasta 23 octombrie și următoarea pe 30 octombrie 2022, între orele 13:00 - 15:00, la televizor pe canalul Inedit TV  sau online la http://inedittv.ro/live.

Ce ți-ar spune Moise? Urmăriți emisiunea și descoperiți.

Conferinţa Generală

Membrii din toată lumea ai Bisericii lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă se adună în oraşul Salt Lake, de două ori pe an, pentru conferinţa generală. Şase sesiuni sunt ţinute în fiecare primăvară şi toamnă pentru ca membrii să primească instrucţiuni din partea conducătorilor Bisericii. Sesiunile sunt, de asemenea, transmise în întreaga lume în mai multe limbi. Când nu se adună pentru conferinţă, membrii Bisericii participă la adunările săptămânale de preaslăvire ale congregaţiilor locale în fiecare duminică.

Conducătorii Bisericii au desfăşurat conferinţe generale încă din anul 1830, când Biserica a fost organizată de Joseph Smith. Aproximativ 30 de membri botezaţi au participat la prima conferinţă, alături de alţii care erau interesaţi de Biserică. Astăzi, conferinţele sunt traduse simultan în peste 92 de limbi, de la albaneză până la yapesă pentru a sluji numărului mare de membri din toată lumea, aflat în continuă creştere. Sunt puse la dispoziţie, de asemenea, limbajul semnelor american şi subtitrări.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.