Comunicat de presă

Bucureştenii sărbătoresc zece ani de la dedicarea Capelei Panduri

În data de 24 septembrie 2016, s-au împlinit 10 ani de la dedicarea celei de-a doua capele din Bucureşti, Capela Panduri, situată pe Şos. Panduri nr. 16-18. Cu această ocazie, membrii şi prietenii Bisericii care preaslăvesc în această capelă au sărbătorit printr-un program plin de evenimente.

 

Dimineaţa a început cu o acţiune de donare de sânge. O parte din personalul medical de la centrul de Transfuzie Sanguină (CTS) – Bucureşti a amenajat, în capelă, o zonă unde s-a putut dona sânge, în mod voluntar.

Programul a continuat cu Porţile deschise ale Capelei Panduri, activitate în timpul căreia toţi doritorii au putut veni pentru a vedea ce se întâmplă într-o casă de întruniri mormonă.

Apoi, a avut loc celebrarea propriu-zisă, o activitate spirituală în cadrul căreia a vorbit vârstnicul Axel Leimer, Autoritatea Zonei-Cei Şaptezeci. În timpul acestei activităţi, tinerele fete din Ramura Panduri au citit congregaţiei rugăciunea de dedicare a Capelei Panduri, rostită în urmă cu 10 ani. Vârstnicul Leimer le-a adus aminte participanţilor că motivul principal al construirii capelei a fost acela ca membrii Biserici să aibă un loc în care să se întâlnească duminica pentru a-şi reînnoi legămintele făcute la botez, prin luarea din împărtăşanie.

Ziua s-a încheiat cu o mică petrecere cu muzică şi dans organizată în curtea capelei.

„Privim înainte cu recunoştinţă şi speranţă pentru nenumăratele binecuvântări cu care Divinitatea ne copleşeşte”, a spus în încheiere Vasile Doru, conducătorul congregaţiei din Panduri.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.