Comunicat de presă

Biserica a chemat un nou membru în preşedinţia generală a Şcolii de duminica

Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă a anunţat azi o schimbare în preşedinţia generală a Şcolii de duminica. Tad R. Callister va continua să slujească în calitate de preşedinte general, Devin G. Durrant (care până acum a slujit ca al doilea consilier) va fi de acum încolo primul consilier, iar Brian K. Ashton îi va lua locul lui John S. Tanner, fiind chemat ca al doilea consilier. Tanner a fost de curând desemnat preşedinte al Universităţii Brigham Young–Hawaii. 

Fratele Ashton urmează să îşi încheie misiunea ca preşedinte al Misiunii Texas Houston South, unde slujeşte împreună cu soţia sa, Melinda Earl Ashton, din luna iulie a anului 2012. Fratele şi sora Ashton sunt părinţii a şapte copii.

Fratele Ashton şi-a obţinut licenţa în arte de la Universitatea Brigham Young şi diploma MBA (diploma de master în administraţia afacerilor) de la Universitatea Harvard. Începând din 1998 a lucrat ca director, director executiv şi ca membru al bordului de conducere al diferitelor companii.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.