Comunicat de presă

Adunare de devoțiune pentru tinerii adulți din întreaga lume cu vârstnicul și sora Holland

Retransmisiune

În data de 8 ianuarie 2023, alăturați-vă altor tineri adulți cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani, căsătoriți sau necăsătoriți, la o adunare de devoțiune transmisă în întreaga lume cu vârstnicul Jeffrey R. Holland, din Cvorumul celor Doisprezece Apostoli, și soția sa, sora Patricia T. Holland. Dânșii vor vorbi de la M. Anthony Burns Arena, din campusul Universității Utah Tech din St. George, Utah, S.U.A., în fața unui auditoriu format din tineri adulți.

YA 2023 Elder Holland 01Download Photo

Planificați acum să vă invitați prietenii și să vă adunați laolaltă pentru a asculta mesaje inspirate care sunt rostite special pentru voi de unul dintre apostolii în viață ai Domnului. În America de Nord sau de Sud, urmăriți evenimentul local pentru a viziona transmisiunea în direct duminică, 8 ianuarie 2023, la ora 6 p.m., ora standard în zona de munte. În toate celelalte locuri, urmăriți ocaziile de a viziona retransmisiunea alături de alții, duminică după-amiază și seara, în data de 15 ianuarie.

Puteți, de asemenea, să vizionați transmisiunea prin sistemul Bisericii de transmisiuni prin satelit, pe broadcasts.ChurchofJesusChrist.org (disponibilă timp de două săptămâni) sau pe YouTube (atât în direct, cât și la cerere).

Pentru detaliile transmisiunii, inclusiv programul transmisiunilor, limbile disponibile și subtitrarea pentru cei cu deficiențe de auz, vedeți programul transmisiunilor, disponibil cu câteva săptămâni înainte de eveniment.

După două săptămâni de la transmisiune, puteți găsi fișierele video, text și numai audio ale adunării de devoțiune, disponibile în 41 de limbi, în Biblioteca Evangheliei, sub fila „Adulți/Tineri adulți”.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.