Comunicat de presă

Adunare de devoțiune pentru tinerii adulți din întreaga lume cu vârstnicul și sora Godoy

Tinerii adulți din Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă sunt invitați să se apropie mai mult de Isus Hristos urmărind adunarea de devoțiune pentru tinerii adulți din întreaga lume în data de 5 mai 2024 în zonele Americii de Nord și de Sud și în data de 12 mai în alte zone ale lumii.

Vârstnicul Carlos A. Godoy, din Cei Șaptezeci, și soția dânsului, Mônica.
Vârstnicul Carlos A. Godoy, din Cei Șaptezeci, și soția dânsului, Mônica.
Vârstnicul Carlos A. Godoy, din Cei Șaptezeci, și soția dânsului, Mônica.2024 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Vârstnicul Carlos A. Godoy, din Cei Șaptezeci, și soția dânsului, Mônica, au împărtășit mesaje destinate anume tinerilor adulți cu vârste între 18 și 30 de ani. Vârstnicul și sora Godoy au predat recent despre întărirea relațiilor noastre de familie, păstrarea conexiunii cu Domnul prin revelație personală și despre binecuvântările faptului de a fi ucenici care țin legăminte ai lui Isus Hristos.

Tinerii adulți sunt încurajați să urmărească acest eveniment alături de prieteni și să discute după aceea despre cum să trăiască potrivit principiilor pe care le-au învățat pe parcursul acestei adunări de devoțiune.

Modalități de vizionare

Vizionați adunarea de devoțiune pe broadcasts.ChurchofJesusChrist.org sau mai târziu, la cerere, pe Biblioteca Evangheliei. Adunarea de devoțiune va fi disponibilă în câteva limbi din Europa în următoarele săptămâni după transmisiunea live.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.