Comunicat de presă

A fost prezentată presei macheta digitală a Templul Barcelona, Spania

Locul în care va fi construit templul a fost anunțat în ianuarie 2023.

Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă a prezentat presei o machetă digitală cu exteriorul Templului Barcelona, Spania.

<p>Macheta digitală a Templului Barcelona, Spania.</p><p>Hartă arătând locul în care va fi construit Templul Barcelona, Spania.</p>
Macheta digitală a Templului Barcelona, Spania.2023 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Președintele Bisericii, Russell M. Nelson, a anunțat acest templu în luna aprilie a anului 2022. Templul Barcelona, Spania, va fi al doilea templu din țară, iar locul în care va fi construit a fost anunțat în ianuarie 2023.

<p>Macheta digitală a Templului Barcelona, Spania.</p><p>Hartă arătând locul în care va fi construit Templul Barcelona, Spania.</p>
Hartă arătând locul în care va fi construit Templul Barcelona, Spania.2023 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Primul templu din Spania, Templul Madrid, Spania, a fost dedicat în anul 1999. În Spania trăiesc peste 63.000 de sfinți din zilele din urmă și există aproximativ 135 de congregații.

Templele diferă de casele de întruniri ale Bisericii (capele). Toți sunt bineveniți să participe la adunările de preaslăvire de duminica și alte activități din timpul săptămânii, desfășurate în casele locale de întruniri. Scopul principal al templelor este ca membrii credincioși ai Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă să participe la ceremonii sacre care unesc familiile pentru totdeauna.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.