Subiect

Campanie de vaccinare împotriva pojarului

http://www.lds.org/library/page/display/0,7098,6210-1-3218-1,00.html

  • În anul 2003, Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă a donat trei milioane de dolari pentru a sprijini o iniţiativă mondială care avea să ofere vaccinuri împotriva pojarului copiilor din 40 de ţări. Biserica a lucrat alături de Crucea Roşie Americană, Fundaţia Naţiunilor Unite, Centrele pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor, Fondul ONU pentru Copii, Organizaţia Mondială a Sănătăţii, de Federaţia Internaţională a Crucii Roşii şi de Societăţile Semilunii Roşii.
  • În anul 2004, Biserica s-a implicat în campania de vaccinare împotriva pojarului din Madagascar. Unii membri ai Bisericii şi-au oferit voluntar timpul slujind în misiuni dedicate campaniei împotriva pojarului.
  • În anul 2006, Biserica a participat la campaniile de vaccinare împotriva pojarului din Angola, Ghana, Kenya, Namibia, Nigeria, Sierra Leone, Swaziland, Uganda şi Zimbabwe.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.