Subiect

Ajutorul de după tsunami

http://www.lds.org/library/page/display/0,7098,6215-1-3213-1,00.html

  • Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă a oferit imediat ajutor umanitar în luna decembrie a anului 2004, în zonele lovite de tsunami din Indonezia, Thailanda şi Sri Lanka. Alături de Alinarea islamică la nivel mondial, Biserica a trimis alimente şi articole necesare în situaţii de urgenţă din Statele Unite către zonele devastate.
  • Biserica ajută în continuare zona respectivă cu proiecte de ajutorare pe termen lung. Case, şcoli, unităţi medicale şi moschee au fost reconstruite cu ajutorul guvernelor şi companiilor locale.
  • În anumite zone, conducătorii Bisericii, misionarii şi membrii Bisericii au lucrat pentru a-i ajuta pe oameni să se întoarcă la locurile lor de muncă. Pescarilor, fermierilor şi ţesătoarelor li s-au oferit instrumentele necesare care să le permită să muncească şi să procure cele necesare pentru ei, pentru familiile lor şi pentru comunităţile lor.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.