Biografie a unui conducător

Vârstnicul Rubén V. Alliaud

Rubén V. Alliaud a fost susținut ca autoritate generală-Cei Șaptezeci a Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă în data de 6 aprilie 2019, la vârsta de 53 de ani.

Ruben-V-Alliaud

Viața personală

Rubén V. Alliaud s-a născut în Buenos Aires, Argentina, în data de 8 ianuarie 1966. S-a căsătorit cu Fabiana Bennett în anul 1992. Dânșii sunt părinții a șase copii.

În anul 1993, dânsul a primit o diplomă de doctor în drept de la Universitatea Belgrano. Apoi, și-a început cariera în curțile civile naționale aflate sub jurisdicția Curții Supreme de Justiție. Mai târziu, s-a specializat în dreptul penal. În anul 1996, a fost desemnat profesor la Facultatea de drept din cadrul Universității Belgrano.

În anul 1998, Rubén V. Alliaud a început să lucreze ca avocat și administrator asociat al firmei Alliaud & Asociados. De-a lungul carierei, dânsul a făcut parte din consiliul director al mai multor companii.

Viața profesională

La momentul chemării dânsului, vârstnicul Rubén V. Alliaud slujea ca învățător la institut, prim consilier în președinția Centrului de pregătire a misionarilor din Argentina și director pentru afaceri publice.

Dânsul a slujit în mai multe chemări în Biserică, inclusiv cea de misionar cu timp deplin în Misiunea Montevideo, Uruguay, președinte al cvorumului vârstnicilor, consilier într-o președinție a misiunii din cadrul țărușului, sfătuitor al tinerilor adulți necăsătoriți, consilier într-un episcopat, înalt consilier, episcop, consilier într-o președinție de țăruș, președinte de țăruș, autoritate a zonei-Cei Șaptezeci în Zona Sud, America de Sud și președinte al Misiunii Córdoba, Argentina.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.