Biografie a unui conducător

Vârstnicul Massimo De Feo

Vârstnicul Massimo De Feo slujea ca membru al celui de-al Treilea Cvorum al celor Șaptezeci în Zona Europa la momentul în care a fost chemat să slujească în calitate de autoritate generală – Cei Șaptezeci, în cadrul Conferinței Generale din aprilie 2016.

MassimoDeFeo
MassimoDeFeo
Vârstnicul Massimo De Feo© 2021 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.

Vârstnicul De Feo a absolvit Școala de Științe Moscati din Taranto, obținând o diplomă în științe în anul 1979. După ce a slujit ca misionar cu timp deplin, dânsul și-a început cariera în relații internaționale în anul 1984, când a fost angajat de Departamentul de Stat al S.U.A. și acreditat pe lângă Ministerul Afacerilor Externe al Italiei pentru misiunea diplomatică din Italia.

A fost membru al mai multor comitete, ale guvernului S.U.A., pentru acorduri bilaterale de asistență socială și a lucrat ca administrator federal al programului de beneficii sociale în cadrul ambasadelor americane la Roma și Paris. După mai bine de 30 de ani de activitate, dânsul a lucrat ca director adjunct al departamentului regional pentru beneficii sociale din cadrul Administrației de Asistență Socială pentru Europa de Sud, Africa de Nord și Orientul Mijlociu.

Vârstnicul De Feo a slujit în multe chemări din cadrul Bisericii, inclusiv cea de misionar cu timp deplin între anii 1981 și 1983 în Misiunea Roma, Italia, președinte de ramură, președinte de district, consilier în episcopat, înalt consilier, președinte de țăruș și autoritate de zonă – Cei Șaptezeci. Începând cu luna august 2017, vârstnicul De Feo slujește în calitate de al doilea consilier în președinția Zonei Europa.

Massimo De Feo s-a născut în Taranto, Italia, în data de 14 decembrie 1960. S-a căsătorit cu Loredana Galeandro în august 1984. Dânșii au trei copii.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.