Comunicat de presă

Vârstnicul M. Russell Ballard vizitează Europa

Vârstnicul M. Russell Ballard – membru al Cvorumului celor Doisprezece Apostoli, care este a doua înaltă structură de conducere a Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă – a vizitat, recent, mai multe țări europene.

 

Călătoria sa a început în data de 13 octombrie la Helsinki, Finlanda, unde dânsul a vorbit conducătorilor, misionarilor și membrilor Bisericii. În ziua de 15 octombrie, dânsul a vorbit, în cadrul unei adunări desfășurate la Friedrichsdorf, Germania și transmise în întreaga zonă, unui număr de jumătate de milion de mormoni din Zona Europa. În zilele de 16 și 20 octombrie a vizitat Frankfurt și Munchen și s-a adresat misionarilor, conducătorilor Bisericii și membrilor Bisericii.

Vârstnicul Ballard a vizitat, de asemenea, Italia în zilele de 18 și 19 octombrie. Dânsul a fost la Templul Roma, care se construiește acum, și s-a adresat, în cadrul unei adunări transmise prin satelit din Roma, Tinerilor Băieți și Tinerelor Fete (tineri cu vârste de 12 până la 18 ani) din Biserica din Europa și a discutat cu misionarii. Înainte să se întoarcă în SUA, în data de 22 octombrie, a participat la o Conferință de țăruș (asemănător unei dieceze), în Stuttgart, Germania.

Vârstnicul Paul V. Johnson, președintele Bisericii din Zona Europa, a spus că prezența vârstnicului Ballard în Europa a fost un eveniment deosebit pentru toți cei implicați. „În timp ce am călătorit în Europa alături de vârstnicul Ballard, am văzut bunătatea unui apostol al Domnului”, a spus vârstnicul Johnson. Membrii și, în special, tinerii din Biserica din Europa, își vor aminti binecuvântarea de a-l avea pe vârstnicul Ballard în Europa.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.