Biografie a unui conducător

Vârstnicul Jack N. Gerard

<p>Vârstnicul Jack N. Gerard</p>
Vârstnicul Jack N. Gerard2024 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Slujirea în cadrul Bisericii

Vârstnicul Jack N. Gerard a fost susținut în calitate de autoritate generală-Cei Șaptezeci a Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă în data de 31 martie 2018. Anterior, dânsul a slujit în cadrul celui de-al Sașelea Cvorum al celor Șaptezeci în Zona Nord-Est, America de Nord, din anul 2010 până în anul 2016. Dânsul slujește în prezent în Președinția Zonei Centrală, Europa.

Vârstnicul Gerard a slujit în mai multe chemări în cadrul Bisericii, inclusiv în calitate de misionar cu timp deplin în Misiunea Sydney, Australia, episcop, președinte de țăruș și – preferata dânsului – conducător al Creșei la nivel de episcopie.

Viața profesională

Vârstnicul Gerard a urmat cursurile Universității George Washington, unde a obținut o diplomă de licență în științe politice și un doctorat în drept. În timpul carierei, dânsul a lucrat în calitate de președinte și director general pentru câteva entități. A lucrat în Senatul Statelor Unite și Camera Reprezentanților și a slujit în mai multe comitete de organizare civică.

Viața personală

Jack Noel Gerard s-a născut în Idaho Falls, Idaho, în data de 15 decembrie 1957. S-a căsătorit cu Claudette Neff în anul 1984. Dânșii au opt copii.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.