Biografie a unui conducător

Vârstnicul Gary B. Sabin

În momentul primirii chemării sale ca autoritate generală-Cei Şaptezeci în aprilie 2016, vârstnicul Gary B. Sabin slujea ca membru al celui de-al cincilea Cvorum al celor Şaptezeci în zona Vest a Americii de Nord. În luna august a anului 2016, dânsul începe să slujească în calitate de al doilea consilier în preşedinţia Zonei Europa.

Vârstnicul Sabin a obţinut un atestat în limbi străine de la Universitatea Brigham Young în anul 1976. Mai târziu a obţinut o diplomă de licenţă în Studii universitare-Finanţe în anul 1977. Dânsul a urmat cursurile Universităţii Stanford şi a obţinut o diplomă de masterat în management în anul 1985. Dânsul a lucrat ca preşedinte/director executiv al mai multor companii printre care Excel Realty Trust şi Price Legacy. Cel mai recent a lucrat pentru Excel Realty Holdings şi Excel Trust.

Vârstnicul Sabin a slujit în numeroase chemări în Biserică, inclusiv ca misionar cu timp deplin în misiunea Belgia-Olanda, preşedinte al Cvorumului Vârstnicilor, înalt consilier, episcop, învăţător la Societatea Primară, preşedinte de misiune din cadrul unui ţăruş, diacon şi consilier pentru învăţători,conducător al Organizaţiei Cercetaşilor, preşedinte de ţăruş şi autoritate a zonei-Cei Şaptezeci.

Gary Byron Sabin s-a născut în Provo, Utah la data de 7 aprilie 1954. Dânsul s-a căsătorit cu Valerie Purdy în august 1976. Dânşii au cinci copii.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.