Biografie a unui conducător

Vârstnicul Erich W. Kopischke

Vârstnicul Erich W. Kopischke a fost susținut ca autoritate generală-Cei Șaptezeci a Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă în data de 31 martie 2007. La momentul chemării sale, dânsul slujea ca membru al celui de-al Treilea Cvorum al celor Șaptezeci în calitate de al doilea consilier în Președinția Zonei Europa Centrală. După ce a fost chemat ca autoritate generală, a slujit în calitate de prim consilier (2008-2009) și președinte (2009-2012) în Președinția Zonei Europa. Începând cu august 2019, vârstnicul Kopischke slujește în calitate de al doilea consilier în Președinția Zonei Europa.

Neue-GebietsprasidentschaftDownload Photo

Înainte de chemarea sa ca autoritate generală cu timp deplin, vârstnicul Kopischke a fost coordonatorul Seminarelor și Institutelor de Religie pentru Zona Europa. În calitate de angajat al Sistemului Educațional al Bisericii, dânsul a predat, de asemenea, la institut și a slujit ca director zonal pentru Zona Europa Centrală. La începutul carierei sale, a lucrat în calitate de broker de asigurări independent și, ulterior, a devenit directorul general al unei companii naționale de asigurări din Germania. Are pregătire profesională și este licențiat în domeniul afacerilor.

Vârstnicul Kopischke a slujit în numeroase chemări în cadrul Bisericii, inclusiv cea de misionar cu timp deplin în Misiunea Munich, Germania, președinte de țăruș, președinte de district, înalt consilier, președinte de ramură și consilier în două episcopate. În anul 2003, a fost chemat să prezideze Misiunea Berlin, Germania.

Erich Willi Horst Kopischke s-a născut în Elmshorn, Germania, în data de 20 octombrie 1956. S-a căsătorit cu Christiane Glück în decembrie 1978. Dânșii au șapte copii.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.