Comunicat de presă

Un nou episod „Friend to Friend (De la prieten la prieten)” va fi transmis în noiembrie

„Friend to Friend: My Heavenly Father Loves Me (De la prieten la prieten - Tatăl meu Ceresc mă iubește)” este disponibil începând cu 5 noiembrie 2022

Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă a anunțat că un nou episod Friend to Friend (De la prieten la prieten), intitulat „My Heavenly Father Loves Me (Tatăl meu Ceresc mă iubește)”, va fi lansat în data de 5 noiembrie 2022, la ora 10 dimineața, ora de vară în zona de munte.

Friend2Friend01
Friend2Friend01
Președinta generală a Societății Primare, Susan H. Porter, interacționează cu copii în timpul unui episod Friend to Friend, intitulat „My Heavenly Father Loves Me”, programat să fie transmis în data de 5 noiembrie 2022.2022 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Copiii, părinții și învățătorii de la Societatea Primară sunt invitați să vizioneze transmisiunea, care va cuprinde activități, muzică și mesaje din partea Președinției generale a Societății Primare.

Evenimentul din noiembrie Friend to Friend va fi al treilea eveniment Friend to Friend din acest an. Două episoade anterioare s-au concentrat asupra templului și principiilor botezului, Duhului Sfânt și împărtășaniei.

Pentru activitatea din episodul din noiembrie, copiii vor fi invitați să cugete cum pot sluji și cum pot fi buni cu alții și, apoi, să facă un desen sau să scrie despre gândurile pe care le-au avut.

Întreaga transmisiune și segmentele vor rămâne disponibile online după data de 5 noiembrie pentru a suplimenta predarea acasă sau la Biserică. Copiii se pot bucura de această transmisiune

cu familia, în grupuri de la Societatea Primară sau individual.

Evenimentul va fi filmat în limba engleză. Versiunile traduse vor fi disponibile în limbile spaniolă, portugheză, franceză, italiană, germană, rusă, coreeană, japoneză, mandarină și cantoneză.

Cum să vizionați


Prezentările video vor fi disponibile pe ChurchofJesusChrist.org, Biblioteca Evangheliei și Materiale mass-media inspirate din Evanghelie în limbile menționate mai sus.

Versiunile în limbile engleză, spaniolă și portugheză vor fi, de asemenea, disponibile pe canalele de YouTube Gospel for Kids (Evanghelia pentru copii):

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.