Comunicat de presă

Transmisiunea Să predăm în modul Salvatorului, cu vârstnicul Dieter F. Uchtdorf

Duminică, 12 iunie 2022, vârstnicul Dieter F. Uchtdorf, din Cvorumul celor Doisprezece Apostoli al Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă, va vorbi în cadrul unei transmisiuni speciale, intitulată Să predăm în modul Salvatorului.

Teaching in the Saviors Way_01
Teaching in the Saviors Way_01
Vârstnicul DieterF. Uchtdorf, din Cvorumul celor Doisprezece Apostoli2022 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Acest eveniment unic este pentru toți membrii Bisericii care predau fie în chemarea lor, fie în căminul lor.

Vârstnicul Uchtdorf va împărtăși principii menite să ajute fiecare membru să aibă parte de bucurie și succes în predarea Evangheliei și să-și mărească, de asemenea, capacitatea de a preda mai bine în modul Salvatorului. Conducătorii locali sunt îndemnați să hotărască o dată și oră de vizionare care să fie cele mai potrivite pentru membrii Bisericii din zona lor. Adunările consiliului învățătorilor pot fi o ocazie ideală pentru a viziona transmisiunea.

Cum să vizionați


Începând cu data de 12 iunie, transmisiunea va fi disponibilă pentru a fi vizionată în diferite limbi prin:

Pentru detaliile transmisiunii, inclusiv vizionarea, limbile disponibile și subtitrarea pentru persoanele cu deficiențe de auz, consultați programul transmisiunii.

Pentru ajutor cu echipamentul pentru transmisiuni prin satelit, specialiștii tehnici la nivel de țăruș trebuie să consulte mhtech.ChurchofJesusChrist.org.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.