Comunicat de presă

Sfinții din zilele din urmă anunță schimbări în conducerea Zonei Europa

Începând cu data de 1 august 2021, vârstnicul Massimo De Feo își va începe slujirea în calitate de noul președinte al Zonei Europa în cadrul Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă. Până atunci, dânsul își va continua însărcinarea în calitate de primul consilier. Italianul în vârstă de 60 de ani s-a pensionat după o carieră în administrația guvernamentală, când și-a început slujirea cu timp deplin ca autoritate generală, în anul 2016.

EuropeAreaPresidency2021
EuropeAreaPresidency2021
Noua Președinție a Zonei Europa a Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă, începând cu data de 1 august 2021. De la stânga la dreapta: Vârstnicul Erich W. Kopischke, primul consilier, vârstnicul Massimo De Feo, președinte, și vârstnicul Rubén V. Alliaud, al doilea consilier.© 2021 por Intellectual Reserve, Inc. Todos os direitos reservados.
Download Photo

În prezent, al doilea consilier, vârstnicul Erich W. Kopischke, fost profesor și director din Germania, va sluji în calitate de primul consilier. Fostul profesor de drept de origine argentiniană, vârstnicul Rubén V. Alliaud, se va alătura corpului de conducere în calitate de al doilea consilier. Actualul președinte, vârstnicul Gary B. Sabin, va accepta o altă însărcinare.

Anunțul a fost făcut de către Prima Președinție a Bisericii miercuri, 21 aprilie 2021. Noul președinte de zonă și cei doi consilieri ai săi vor fi sprijiniți de mai multe autorități ale zonei-Cei Șaptezeci și de sfătuitoare a organizației la nivel de zonă, care slujesc ca voluntari.

Administrarea Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă este înlesnită prin împărțirea pe zone geografice. Zona Europa, cu sediul central în Frankfurt am Main, se întinde spre nord până în țările nordice și spre sud până în Spania și Capul Verde.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.