Comunicat de presă

Scrisoarea preşedintelui misiunii România - Republica Moldova în legătură cu teribilul accident din Bucureşti

Scrisoarea preşedintelui Clark Ivory, preşedintele misiunii România-Republica Moldova, către membrii Bisericii lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă în legătură cu teribilul accident din Bucureşti din 30 octombrie, 2015.

„Dragi frați și surori,

După cum bine știți, în urma incidentului din seara de 30 octombrie din Clubul Colectiv din Bucureşti, peste 30 de persoane şi-au pierdut viaţa şi alte zeci se află internate în spitalele din Bucureşti şi nu numai. Tuturor familiilor victimelor ne exprimăm regretul profund pentru această tragedie. Le mulţumim membrilor Bisericii şi celorlalţi care au donat sânge şi care au sprijinit şi sprijină prin orice mijloace familiile victimelor,precum şi pe cei afectaţi.

Toţi cei care pot şi doresc să doneze sânge sunt invitaţi să o facă la diferitele centre din Bucureşti – la Centrul deTransfuzie Sanguină de pe strada Constantin Caracaş nr.2, sector 1– şi din ţară.

Misionarii umanitari vor rămâne în contact cu Crucea Roşie şi ne vorţine la curent cu privire la alte mijloace prin care putem ofer iasistenţă. Între timp, îi invităm pe membrii ai căror prieteni au fost afectaţi în vreun fel de evenimentele din seara de 30 octombrie să ia legătura cu preşedintele lor de ramură sau misiionarilor umanitari pentru a putea vedea în ce fel le putem oferi sprijin.

Cu stimă,

ClarkD.Ivory

Preşedintele Misiunii România-Moldova”

Vă invităm să vă alăturaţi nouă în rugăciune pentru cei afectaţi în vreun fel de aceste teribil accident, pentru familiile lor şi pentru cei dragi ai lor.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.