Comunicat de presă

RootsTech este gratuit și se va desfășura online în 2021

Mai sunt doar câteva zile până când cea mai mare conferință de istoria familiei din lume va putea fi vizionată pe ecranele de acasă. Evenimentul RootsTech Connect va avea loc în perioada 25-27 februarie 2021 și va fi prima oară când se va desfășura online. Găzduit de FamilySearch, o organizație nonprofit sponsorizată de Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă, înscrierea este gratuită și accesibilă tuturor.

În ultimii ani, zeci de mii s-au adunat în orașul Salt Lake din statul Utah, în Statele Unite, pentru a participa. Organizația și-a extins granițele internaționale și a desfășurat o conferință în Londra, în luna octombrie a anului 2019. Din cauza pandemiei COVID-19, aflată în desfășurare, RootsTech Connect 2021 se va desfășura în totalitate online.

Vorbitorii principali din Italia și Regatul Unit, precum și clasele oferite în limbile engleză, spaniolă, portugheză, franceză, germană, italiană, rusă și în alte 35 de limbi vor face ca acest eveniment, care va dura trei zile, să fie de interes pentru participanții din Europa.

RootsTech-Connect-2021-se-va-desfasura-in-totalitate-online.
RootsTech Connect 2021 se va desfășura în totalitate online.© 2021 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
  

„Clasele au fost organizate local într-un anumit număr de limbi europene de către experți europeni în istoria familiei”, a explicat Paulo Pereira, director de marketing al FamilySearch în Europa. „Aceasta este o experiență neprețuită care cuprinde întreaga lume. Este menită să inspire fiecare participant din fiecare țară, de fiecare cultură, indiferent de limba vorbită.”

Peste 200.000 de participanți s-au înscris deja din peste 200 de țări și teritorii, inclusiv peste 15.000 de persoane înregistrate din 43 țări din Europa.

RootsTech Connect 2021 va oferi o combinație atât de conținut în direct, cât și de conținut la cerere pentru a ține cont de diferențele de fusuri orare pentru participanții săi din întreaga lume. Pe lângă aceasta, sesiunile vor fi disponibile pentru a fi vizualizate la cerere după încheierea evenimentului.

Pe parcursul conferinței, participanții vor putea interacționa cu prezentatorii, expozanții și alți participanți prin intermediul chaturilor în direct, precum și al sesiunilor cu întrebări și răspunsuri.

„Aceasta va fi o sărbătorire extraordinară a familiilor, culturilor și tradițiilor din fiecare regiune a lumii. Va cuprinde muzică în exclusivitate, rețete culinare, cultură și povești, așa cum au fost oferite de utilizatori de pe întreg globul și, în special, din țările noastre din Europa”, a spus Pereira. „Alăturați-vă sutelor de mii de persoane din întreaga lume la acest eveniment online de neuitat. Nu veți regreta.”

Câțiva dintre vorbitorii principali ai conferinței sunt Nick Vujicic, un scriitor inclus în lista New York Times a celor mai bine vândute cărți și vorbitor motivațional internațional, actrița Sunetra Sarker, care a câștigat un premiu și a jucat în seriale de dramă ale BBC, precum și Francesco Lotoro, pianist, compozitor, dirijor și colecționar italian de muzică compusă în captivitate, în timpul Holocaustului. Alți vorbitori principali provin din Australia, India, Uruguay, Mexic și Statele Unite.

Ca parte a festivităților, Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă va găzdui o sesiune, intitulată „Ziua descoperirii”, avându-i ca invitați pe vârstnicul Jeffrey R. Holland, din Cvorumul celor Doisprezece Apostoli, și pe soția sa, Patricia. Dânșii vor vorbi despre importanța faptului de a stabili o legătură cu familia noastră, țara noastră natală și strămoșii noștri.

Mai mult, vârstnicul David A. Bednar, vârstnicul Gary E. Stevenson și vârstnicul Dale G. Renlund, de asemenea din Cvorumul celor Doisprezece Apostoli, vor conduce o Adunare cu instrucțiuni pentru conducători cu privire la templu și istoria familiei. Tinerii și tinerii adulți cu vârste cuprinse între 11 și 35 de ani sunt, de asemenea, invitați să participe la o activitate specială numită „Călătoria noastră pentru a stabili legături”.

Aflați mai multe și înscrieți-vă la RootsTech Connect 2021 gratuit pe RootsTech.org.

 

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.