Comunicat de presă

RootsTech 2023 va include evenimente online și în persoană

RootsTech, cea mai mare adunare din lume privind istoria familiei, se va desfășura din nou în anul 2023 în cadrul unui eveniment în persoană în orașul Salt Lake pentru a complementa imensa conferință online asociată. Marcați-vă în calendar perioada 2-4 martie 2023 pentru a vă alătura milioanelor de participanți online și în persoană pentru discursuri importante care inspiră, clase instructive, tehnologii inovative și, cel mai important, posibilitatea de a găsi legături între persoane și membrii familiei lor – din trecut, prezent și viitor.

RootsTech 2023 01
RootsTech 2023 01
RootsTech 20232022 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Reprezentanții FamilySearch sunt încântați să continue obiceiul de a sprijini RootsTech în efortul de a uni familiile. Evenimentul din anul 2023 marchează cel de-al 13-lea an în care are loc această adunare la nivel mondial. În anul 2022, peste 3 milioane de oameni au participat online. De la început, inovația a fost un principiu călăuzitor pentru RootsTech. În fiecare an, organizatorii evenimentului adaptează conținutul pentru a fi atractiv pentru oamenii din întreaga lume și pentru a rămâne la curent. Evenimentul din anul 2023 nu va fi diferit.

„Ne simțim obligați să continuăm să învățăm și să progresăm”, a spus Jen Allen, director de evenimente RootsTech. „Căutăm în mod constant idei noi care să ne ajute să ajungem la mai mulți din afara industriei și la crearea de experiențe antrenante și educaționale pentru participanții la RootsTech.”

Evenimentul din anul 2023 va avea vorbitori din întreaga lume care vor aborda o mulțime de subiecte legate de genealogie. Încă mai sunt multe anunțuri de făcut despre RootsTech 2023, dar Allen a spus că experiența online va rămâne gratuită și deschisă tuturor din întreaga lume. Evenimentul în persoană va avea un cost (care va fi stabilit) asociat înscrierii și va include clase exclusive cu opțiuni îmbunătățite, cum ar fi sesiuni în direct de întrebări și răspunsuri și ateliere de lucru detaliate și studii de caz. Pe lângă aceasta, evenimentul în persoană va include experiențe unice privind crearea de legături și, desigur, sala expozițională plină de energie, care este preferată de participanții anteriori de la RootsTech.

Allen a spus că participanții se vor bucura de experiențe neprețuite descoperind legături de familie, indiferent dacă participă online sau în persoană. „Suntem entuziasmați să continuăm să slujim milioanelor de oameni care participă online în fiecare an și așteptăm cu nerăbdare să le urăm bun venit celor care vor participa în persoană în orașul Salt Lake.”

Pentru mai multe informații sau pentru a vă abona să primiți actualizări, vizitați RootsTech.org. Găsiți și împărtășiți aceste comunicate de presă online pe redacția de știri FamilySearch.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.